DiBo Sommerhuse

Sommerhuse udlejes på Rømø og Als – Direkte fra ejeren

Velkommen til DiBo Sommerhuse
DiBo sommerhuse er en privatejet familievirksomhed, der har mange års erfaring med udlejning afsommerhuse i Sønderjylland. Vi ejer 3 fantastiske sommerhuse i naturskønne omgivelser, som vi udlejer året rundt. Ét sommerhus på Sydals og to sommerhuse på Rømø.
Vi udlejer primært direkte til lejer, uden mellemmænd, på den måde kan vi holde prisen lav. Derfor får du også den billigste pris ved at leje direkte fra denne side.
Alle vores sommerhuse er familievenlige og tæt på strand og smuk natur.

Vi udlejer 3 dejlige sommerhuse i sønderjylland:

Vores sommerhus i birkemose er et klassisk dansk sommerhus bygget helt i træ, og i gå-afstand fra sønderjyllands bedste badestrand.
Vi har 2 sommerhuse på Rømø. Dette er særdeles velegnet til børnefamilier, da det ligger tæt på swimmingpool, legeland og udendørs legeplads.
Vores andet sommerhus på Rømø ligger også i RIM Rømø centeret. Begge vores huse er særdeles velegnede til børnefamilier.

Har du yderligere spørgsmål til vores sommerhuse, eller vil du vide mere om reservation og priser, så kontakt os via mail eller telefon, eller vælg en af sommerhusene ovenfor for at tjekke ledighed: